Gymvereniging Margriet, is een gezellige en sportieve vereniging voor jong en oud!
Binnen de vereniging kan iedereen zijn of haar sport beoefenen ongeacht leeftijd of niveau!

Hopelijk vindt u op deze site alle informatie die nodig is om een goed beeld te krijgen van onze vereniging.
Mocht u toch nog ergens vragen over hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.

Wij zullen dan proberen uw vraag of opmerking zo snel mogelijk te beantwoorden.

We wensen u veel plezier toe op onze website en hopen u snel een keer te zien in de gymzaal in Didam.