Hoe word ik lid?
Wil je graag bij ons komen gymmen, turnen of dansen? Kom dan snel langs voor een gratis proefles!

Kijk in ons lesrooster welke les voor jou geschikt is. Let op, voor selectiegroepen dien je uitgenodigd te worden door de betreffende leiding.
Ga op het tijdstip van de door jou uitgekozen les naar de zaal toe. De leiding zal zich even voorstellen en je mag natuurlijk meteen mee doen. Vergeet dus niet om een T-shirt, broekje en (eventueel) gymschoenen mee te nemen! De eerste les is een gratis proefles.
Vond je het leuk en wil je vaker bij ons komen sporten? Dan krijg je van de leiding een inschrijfformulier. Deze kun je ook openen door hier te klikken.
Geef het ingevulde inschrijfformulier de volgende les af aan je leiding. Nu ben je lid!
Wij wensen je heel veel gym, turn of dansplezier!

Afmelden
Het lidmaatschap kan alleen schriftelijk worden opgezegd.
U dient hierbij een opzegtermijn van 1 kalendermaand in acht te nemen.

U kunt het bericht versturen naar Wilma Wieskamp, Ledenadministratie:

ledenadministratie@gymverenigingmargriet.nl

of per post naar:

Wilma Wieskamp
Gruttostraat 51
6942 KG Didam

Opzeggingen bij de leiding worden niet geaccepteerd.