Opleiding en Stage

Het is mogelijk om stage te lopen binnen onze vereniging.
Leerlingen van bijvoorbeeld het Graafschap College Doetichem of het CIOS Arnhem met de opleiding Sport en Bewegen, kunnen bij ons terecht voor hun stages.
Ook kunnen bij ons KNGU-opleidingen worden gevolgd.

Dit zijn de opleidingen:sjors

• Junior Gymnastiekassistent niveau 1 (vanaf 10 jaar)
  • Gymnastiek Assistent Leider niveau 2 (vanaf 14 jaar)
  • Gymleider niveau 3 (vanaf 16 jaar)
  • Turntrainer niveau 4 (vanaf 18 jaar)
Binnen onze vereniging hebben we meerdere praktijkbegeleiders, voorzien van certificaat van het Calibris.
Hierdoor kun je begeleid worden bij jongens en meisjes gymnastiek en turnen.
Lijkt het je leuk om je stage bij ons te komen volgen, neem dan contact op met Erna Heesen: erna@gymverenigingmargriet.nl