Hoe word ik lid?
Wil je graag bij ons komen gymmen, turnen of dansen? Kom dan snel langs voor een gratis proefles!
Schrijf je via onderstaand formulier in voor een proefles. Wij nemen contact met je op voor een bevestiging.

Vond je het leuk en wil je vaker bij ons komen sporten? Dan krijg je van de leiding een inschrijfformulier. Deze kun je ook openen door hier te klikken.
Geef het ingevulde inschrijfformulier de volgende les af aan je leiding. Nu ben je lid!
Wij wensen je heel veel gym, turn of dansplezier!