Gym meisjes

Vind jij het ook zo leuk om trampoline te springen, even lekker uit te zwaaien in de trapeze of een handstand te maken? Dan zijn onze gymlessen iets voor jou!

Hoe ziet de les eruit?

We beginnen met een warming up om de spieren goed warm te maken. Dit is vaak een spelvorm zoals slingertikkertje of mattenrovertje. Maar dit wordt ook wel eens aangeboden in een estafettevorm.
Daarna gaan we aan de slag met turnonderdelen zoals: koprol, salto, ringzwaaien, een overslag over de kast of springen op de airtumbling! Maar er is ook altijd tijd voor spelonderdelen zoals trefbal of knotsbal.
Aan het eind van de les doen we nog een leuk eindspel zoals water en vuur!

Waarom gym?

Het is erg leuk om gezellig met vriendinnen een uurtje te sporten.
Om je lichaam fit en gezond te houden, is het erg belangrijk om te bewegen. Met deze gymlessen ontwikkel je je motorische vaardigheden en wordt je je bewust van je lichaam. Verder is het natuurlijk ook gaaf als je aan anderen je kunsten kunt laten zien, bijvoorbeeld een salto!

Lijkt het jou leuk om te gaan gymmen? Kom dan gerust een keer kijken tijdens één van onze lessen! Vergeet dan niet om je gymspullen mee te nemen, want je mag meteen meedoen!

Voor de leeftijdsgroepen van 6 t/m 12 jaar en ouder zijn er gymlessen binnen onze vereniging. Kijk in het lesrooster wanneer jij terecht kunt.

gym meisjes 6  gym meisjes 9.1  gym meisjes 10