Wedstrijden

Om aan deze wedstrijden mee te kunnen doen, word je uitgenodigd bij een selectiegroep.
Hier train je dan 1 tot 3 keer per week, afhankelijk van het niveau en de lesgroep, om zo goed mogelijk voorbereid op wedstrijden te kunnen komen.
Wanneer je de voorrondes goed doorkomt, kan het zomaar zijn dat je nog een finale mag turnen.

De agenda voor het komende wedstrijdseizoen, met bijbehorende uitslagen, kunt u in het linker menu terug vinden.
Daarnaast houden wij dit seizoen een medaillespiegel bij, om zo de behaalde resultaten weer te geven.