Corona protocol

We organiseren onze sportactiviteiten bij SV Margriet conform het meest actuele sport protocol van NOC*NSF en de richtlijnen van de KNGU. De voor onze leden en leiding belangrijkste onderdelen daarvan hebben we hieronder even uitgeschreven. Bekijk het aangepaste lesrooster.

Basis afspraken

• Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen.
  • Handen desinfecteren voorafgaand en na het bezoeken van onze locatie.
  • Meld je bij de leiding af als je niet kunt komen.
  • Reis bij voorkeur alleen en op eigen gelegenheid.
  • Kom in je sportkleding en ga vooraf thuis naar het toilet. De kleedkamers, douches en toiletten zijn gesloten.
  • Zorg dat je circa maximaal 5 minuten van tevoren aanwezig is en niet eerder om groepsvorming te voorkomen.
  • Kom bij het ophalen niet te vroeg maar exact op de eindtijd om filevorming en overlast voor de buurt te voorkomen. Ophalen bij de auto ingang aan de achterzijde van de sporthal.
  • Onze sportlocatie is niet toegankelijk voor toeschouwers

Afspraken die op dit moment aanvullend geldig zijn (vanaf 3 maart leeftijd t/m 26 jaar):

• De kantine en kleedkamers zijn dicht. Leden worden gevraagd al omgekleed te komen.
  • Waar mogelijk sporten 17- en 18+ sporters gescheiden van elkaar.
  • Vangen is niet toegestaan indien noodzakelijk voor de veiligheid.
  • Bij aanvang van de training zal een gezondheidscheck plaatsvinden.

Regels vanaf 3 maart:

• Sporters tot en met 26 jaar mogen onder dezelfde voorwaarde samen sporten
  • Sporters van 27+ sporten indiviueel of in een groep van maximaal 2 sporters. En houden 1,5 meter afstand van elkaar.
  • De leiding zal de sporters op de hoogte houden over of hun les onder bovenstaande voorwaardes door kan gaan.

Lessen die helaas nog mogen starten

• Ouder & kindgym
  • Conditiegym