Jump&Playball 9 jaar en ouder

Jump en Play ball is een sportief uur voor jongens vanaf 9 jaar. IMG_1895 Kopie

Tijdens dit uur worden verschillende dingen gedaan op het gebied van sport en spel waarbij Trampoline springen een veel terugkerend onderdeel is!

Naast trampoline springen, zijn er ook andere populaire onderdelen die terugkomen in onze les! Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

• Ringzwaaien
  • Tumblingbaan
  • Trefbalspelen
  • Freerunnen
  • Knotsbal
  • Slagbal met eigen hindernissen
  • Trapezezwaaien
  • Mattenrugby

Naast bovenstaande onderdelen, komen ook sporten als Basketbal, Handbal en Voetbal terug!

Algemeen beeld van de les:

Geen enkele les is hetzelfde en ook de opbouw hiervan niet. Zo kan het zijn dat we de ene keer een groepsles doen en de andere les de zaal verdelen in 2 of 3 vakken en werken met groepen.
De laatste 20 minuten van de les worden vaak ingevuld met een groot eindspel. Dit kunnen trefbal vormen zijn maar ook “mens erger je niet” komt regelmatig aan bod!
IMG_1888 KopieBelangrijk:
Je hoeft geen ster te zijn in sporten om hier aan mee te kunnen doen. Bij Jump & Play ball draait het vooral om plezier hebben in wat je doet!

Ben je nu misschien nieuwsgierig geworden? Kom dan gerust eens kijken, zodat je zelf kunt zien wat we allemaal doen tijdens zo’n les!
Vergeet hierbij niet je sportkleding mee te nemen want je mag natuurlijk ook meteen mee komen doen!

Voor vragen met betrekking tot dit lesuur, kunt u contact opnemen met Nick Vermeulen, terug te vinden bij Leiding.

freerunner