Jungle gym

SV Margriet start, na een succesvolle pilot, met een nieuwe groep, namelijk JUNGLE GYM!
JUNGLE GYM is speciaal voor jongens van 3,5 tot 7 jaar oud.

Tijdens deze lessen zullen de jongens alle vormen van bewegen aangeboden krijgen, denk hierbij aan: balanceren, stoeien, mikken, klimmen, zwaaien en slingeren. Kortom: een goede basis voor iedere sport. Daarnaast zullen de jongens spelenderwijs ook de turntoestellen gaan verkennen. Plezier in bewegen is de basis van iedere les! Jungle gym is onze nieuwe vriant van de groep turnen voor jongens.

Stap jij de jungle binnen van SV Margriet? Meld je aan voor een proefles!