Heren 4e-6e divisie

De Heren 4e-6e divisie maakt het voor meer jongens mogelijk om wat extra uren te trainen en aan wedstrijden deel te nemen. De jongens in deze groep zijn allemaal erg enthousiast en werken er hard aan steeds beter te worden.

Op wedstrijden komen ze uit in de 4e, 5e en 6e divisie. Hiervoor trainen ze 3 tot 6 uur in de week. Naast kracht en lenigheid wordt er in de les ook aandacht besteed aan het aanleren van de wedstrijdstof. Daarbij wordt vooral in groepen gewerkt.

De herenselectie wordt getraind door Sil Nijenhuis en Pim Pouwels. Dit doen ze samen met de assistenten Mandy Boerboom en Laura de Leeuw.

Hoe kom je in een selectiegroep?

Om in de herenselectiegroep terecht te komen, zul je moeten worden uitgenodigd door een trainer. Deze kijkt of je genoeg aanleg hebt om verder te komen in deze sport en of je mee kunt gaan doen aan wedstrijden. Je hoeft natuurlijk nog geen ster te zijn in turnen maar dit kun je uiteindelijk wel worden!

Herenselectie 2019-2020

heren 4-6e divisie

Schrijf je in voor een proefles!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken je gegevens alleen om jouw aanvraag in te willigen. Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring.

Sportvereniging Margriet

is een gezellige en sportieve sportvereniging voor jong en oud! Binnen de vereniging kan iedereen zijn of haar sport beoefenen ongeacht leeftijd of niveau!

Hopelijk vindt u op deze site alle informatie die nodig is om een goed beeld te krijgen van onze vereniging. Mocht u toch nog ergens vragen over hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.

Contact opnemen

Sportvereniging Margriet Didam
Luijnhorststraat 10B
6941 RC Didam

info@gymverenigingmargriet.nl