Het is op dit moment een zeer vervelende situatie bij Margriet. De lessen gaan niet meer door, de sporters en trainers zitten thuis en de wedstrijden en evenementen zijn afgelast. Vanuit Margriet willen wij jullie graag op de hoogte houden. Er is een speciale Corona nieuwsbrief voor jullie gemaakt. In de nieuwsbrief staat informatie over de contributie, evenementen en een paar leuke spelletjes die thuis gemaakt kunnen worden.

Corona nieuwsbrief margriet

Veel leesplezier en blijf allemaal gezond!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van SV Margriet