Outdoor gamen bij jou in de buurt! Speel je mee?

Een aantal criminelen zijn uit de gevangenis ontsnapt en willen nog een laatste slag slaan om daarna met genoeg geld te rentenieren op een tropisch eiland. Maar, fanatieke premiejagers hebben de jacht op deze criminelen ingezet. Een superspannend kat-en-muis spel! In dit spel kruip je zowel in de rol van de crimineel als van de premiejager. Halverwege het spel worden de rollen namelijk omgedraaid. Je speelt het spel buiten, bij jou in de buurt, in een team van 2 tot 4 personen. Je mag zo vaak meedoen als je wilt!

Wanneer?
We spelen het spel op:
Dinsdagavond 29 december – verzamelen 19:15 – aanvang spel 19:30 – einde spel 21:00 uur.
Woensdagavond 30 december – verzamelen 19:15 – aanvang spel 19:30 – einde spel 21:00 uur
Donderdagmiddag 31 december verzamelen 14:45 – aanvang spel 15:00 – einde spel 16:30 uur

Waar?
Het wordt tegelijkertijd op 5 verschillende locaties/wijken in Montferland gespeeld. Start en einde locatie:

‘s Heerenberg – locatie De Bongerd (oude winkelcentrum)
‘s Heerenberg – locatie Stadsplein
Kilder – parkeerplaats naast basisschool De Laetare
Zeddam – plein Varwijk
Didam – Zwembad De Hoevert

Voor wie?
Iedereen tussen 12 en 17 jaar kan (zo vaak als je wilt) meedoen.

Meedoen is gratis!

Kijk voor meer informatie op: https://www.montferland.info/hunted-montferland