Omdat onze vereniging, ook in verband met de komende Grand Opening: De magie van Margriet, wat extra geld goed kan gebruiken, organiseren wij de komende maand een Koekenactie.

De bedoeling van deze actie is dat onze leden volkoren Margriet koeken gaan verkopen. De volkoren Margriet koeken zijn per 5 verpakt en kosten 4 euro per pakje. Een bestelling moet direct worden betaald.

De intekenlijst en het geld moet vóór 9 september in een envelop ingeleverd worden bij de leiding.

Vanaf 17 september kun je de bestelde koeken rondbrengen.

Wij hopen dat jullie enthousiast aan deze actie zullen meedoen. Voor degene die de meeste koeken heeft verkocht, is er een leuke prijsje!