SV Margriet doet mee met de Rabobank clubkas campagne van Arnhem en Omstreken!

Is Sportvereniging Margriet jouw favoriete sportclub? Stem dan tussen 2 en 16 september op ons! Support onze club en help ons met het bereiken van een scheidingswand! Door het hebben van een scheidingswand is er meer rust, waardoor onze sporters en leiding nog beter kunnen sporten.

Als je lid bent van de Rabobank ontvang je een stemkaart met een unieke code. Met deze code kan je 5 stemmen uitbrengen, waarvan maximaal 2 op dezelfde club. Heb je nog stemmen over? Dan is SV Margriet super blij met jouw stem!

Rabobank clubkas campagne