Vanaf maandag 10-1-2022 is de Vincwijcweg voor de brandweerkazerne afgesloten voor voertuigen en fietsers, dit in verband met de voorbereiding en aanleg van het verhogen van de rijbaan.

Voor het autoverkeer zal een omleiding worden ingesteld, voor het fietsverkeer is een tijdelijke
voorziening aangelegd naast de brandweerkazerne en een omleiding verwijst naar deze doorsteek.
De werkzaamheden zullen, afhankelijk van het weer, tot 4-2-2022 duren.

Voor eventuele vragen over de uitvoering en dagelijkse gang van zaken, kunt u zich
wenden tot onze uitvoerder Wilco Looman via email wilco@hoornstra-infrabouw.nl.

werkzaamheden