Vacature enthousiaste mensen voor de activiteitencommissie

Wat doet deze commissie?

De activiteitencommissie binnen SV Margriet organiseert 1 of 2 x per jaar een leuke activiteit voor de vereniging. Dit kan verschillen in het organiseren van het Grote Gymfeest of een andere opdracht binnen een andere activiteit. Er is alle ruimte voor eigen invulling van de activiteiten.

Ben je enthousiast geraakt en wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar secretariaat@gymverenigingmargriet.nl. En misschien kom jij ons team versterken!